Abreu Gunnarsson Juridik

Abreu Gunnarsson Juridik

BOKA ETT INLEDANDE MÖTE MED EN HÄSTJURIST

Inledande möte om hästjuridik


Om du har en frågeställning avseende hästjuridik är du hjärtligt välkommen att boka ett möte med hästjuristen Alicia Abreu Gunnarsson. Många svar på frågorna återfinns på hemsidan bland artiklar och under frågor och svar, vilket förhoppningsvis hjälpa dig med frågor av enklare slag. Juristbyrån har dock inte möjlighet att svara på juridiska frågor utan ett inbokat möte på grund av jävsfrågor. Om du önskar att en specifik fråga med svar ska publiceras får du gärna maila in ditt förslag till juristbyrån!


Det inledande mötet hålls via Zoom eller telefon. Hästjuristen avsätter normalt en timme för ert möte, men debiterar endast per påbörjad kvart. Under det inledande mötet om hästjuridik får du möjlighet att ställa de frågor du önskar få svar på. För att du ska få ut så mycket som möjligt av mötet är det bra om du förbereder frågor som översänds till juristen innan mötet. 
Tillbaka

INLEDANDE MÖTE


Innan en häststvist påbörjas kan du boka ett inledande möte med jur.kand. Alicia Abreu Gunnarsson. Genom det inledande mötet får du möjlighet att ställa frågor om ditt specifika ärende och hästjuristen vägleder dig vidare i processen. Nedan kan du skicka en mötesförfrågan. Du kan även ringa juristbyrån för att boka möte på nummer 0702-09 29 70.

SKICKA EN MÖTESFÖRFRÅGAN